Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΣΙΝΕΜΑΔΑΚΙ ΜΟΥ (ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ 07/2012)


Καλλιτέχνης: ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Τίτλος: ΣΙΝΕΜΑΔΑΚΙ ΜΟΥ
Έτος κυκλοφορίας: 07/2012Ε Π Α Ν Ε Κ Δ Ο Σ Η
Είδος έκδοσης: Cd Album
Αριθμός κομματιών: 13
Είδος αρχείων: MP3
Ποιότητα αρχείων: 320kbs
Μεγεθος:  117,9Mb
Συνοδευτικά: Ναι
Κατηγορία: ΛΑΪΚΑ







Συνθέτης: ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Στιχουργός: ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ
Συμμετοχές: ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Σύγχρονα λαϊκά τραγούδια σε στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη με τη σφραγίδα του Χρήστου Νικολόπουλου, ο οποίος αποδίδει και ορισμένα από αυτά. Κεντρικός ερμηνευτής ο ταλαντούχος Γιάννης Ματσούκας. 

Τραγούδια απλά, καθημερινά, λαϊκά, ψαγμένα και προσεγμένα στις λεπτομέρειες, που κάνουν την διαφορά. Δημιουργίες με συναίσθημα, χαρακτήρα, ανοιχτή ματιά, τεχνική, μεράκι, ψυχή αληθινή που θέλει - καίγεται να τα πει για τις χαρές, τις λύπες, τις στιγμές που φεύγουν, τα καλά που έρχονται. 

Στο συνθετικό μέλος συμμετέχουν, εκτός του Χρήστου Νικολόπουλου, ο Γιάννης Πηλιχός και ο Θανάσης Βασιλάς. Όλοι οι συντελεστές του δίσκου διακρίνονται για τη βαθιά γνώση τους και τις ευαισθησίες τους γύρω από το τραγούδι και τις αλήθειες της ζωής. 

Ανάμεσα στα τραγούδια του δίσκου περίοπτη θέση έχει «Ο Λευτέρης», που αναφέρεται στον λαϊκό ποιητή Λευτέρη Παπαδόπουλο. Αλλά και τα υπόλοιπα δεν υπολείπονται σε αξία, γοητεία και ομορφιά. 

Τραγούδια λαϊκά, σημερινά. Καλή ακρόαση.


































Εάν τα links του θέμα μου αντιστοιχούν σε CD μουσικής/DVD ταινιών/ προγράμματα, αυτά προσφέρονται αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας. Αφού τα δοκιμάσετε πρέπει άμεσα να προβείτε στην διαγραφή τους και στην αγορά των πρωτοτύπων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger templates

Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail