Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ - ΤΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑ



Καλλιτέχνης: 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ
Τίτλος: ΤΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑ
Έτος κυκλοφορίας:August 18, 2012
Είδος έκδοσης: CD
Αριθμός κομματιών: 13
Είδος αρχείων: MP3
Ποιότητα αρχείων:320 kbps/SecMb
Μεγεθος:  160Mb
Συνοδευτικά:Ναι
Κατηγορία: ΚΡΗΤΙΚΑ









Οι μουσικές εκδόσεις «Σείστρον» διαπιστώνοντας την έντονη τάση των νέων καλλιτεχνών αναζήτησης της μουσικής μας και πηγαίνοντας την ένα βήμα παρακάτω ανοίγει ελπιδοφόρους ορίζοντες για το μέλλον της.
Ο Μάρκος και ο Γιώργος Κωσταντάκης, δύο νέα παιδιά, θέλησαν μέσω της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς να παρουσιάσουν ορισμένες καινούργιες δικές τους ιδέες και απόψεις μέσω της μουσικής και του στίχου... Βασιλικοί, ανεμώνες, ζουμπούλια είναι μερικοί από τους τίτλους των κομματιών .... Τι καλύτερος επομένως τίτλος από αυτόν που επέλεξαν: "Τση σκέψης μου τα λούλουδα".
Σκoπός του Μάρκου και του Γιώργου Κωνσταντάκη ήταν ο δίσκος να έχει ένα συλλογικό-ομαδικό χαρακτήρα, και γι’ αυτό συμμετέχουν πολυπληθείς καλλιτέχνες. Τα τραγούδια πλαισιώνονται (κυρίως στα κομμάτια που τραγουδάει ο Μάρκος) από τους Δημήτρη Βερεράκη, Πέτρο Σαριδάκη, Γιώργο Σκορδαλό, Μαρία Κώτη, Μιχάλη Αλεφαντινό, Στέλιο Σκανδαλάκη, Γιάννη Κακλή και Χρήστο Αγγελιδάκη.
Ο Μιχάλης Φραγκιαδουλάκης και ο Έκτορας Κυριάκου παίζουν λαούτο σε ένα κομμάτι του Γιώργου Κωνσταντάκη και του Μάρκου Κωνσταντάκη αντίστοιχα.... Ο Γιάννης Κακλής τραγουδάει μαζί με το Μάρκο Κωνσταντάκη το κομμάτι του Δημήτρη Αλεξάκη.
Στους στίχους των κομματιών είναι οι καλοί φίλοι Άννα Σκανδαλάκη, Γιάννης Κ. Ξυδιανός, Μύρος Αποστολάκης, Στάθης Χαλκιαδάκης, Γιώργης Βασσάλος, Αντώνης Παπαδάκης, Γιάννης Στειακογιαννάκης,Γιώργος Λιαπάκης, Στέλιος Σκανδαλάκης, Γεωργία Ηλιάκη, Στέλλα Ξ. Καρτάκη και ο Μάρκος Κωνσταντάκης.
Η ενορχήστρωση έγινε από το Μάρκο και το Γιώργο Κωνσταντάκη.
Η ηχοληψία, η μίξη και το mastering από το Γιώργο Κωνσταντάκη (GK Acoustik).
Ευχαριστούμε για την καλή βοήθεια τον Αποστόλη Νεφρού και το Θοδωρή Καμουλάκο για τις φωτογραφίες του εξώφυλλου.
Ελπίζουμε η πρόταση των παιδιών να σας ταξιδέψει, να σας θυμίσει παλιές ωραίες μελωδίες και όπως λέει και ο τίτλος....να ξομπλιάσει τη σκέψη σας με λούλουδα! 


























0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger templates

Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail