Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

VEGAS - THE STORY SO FAR 07/2012



Καλλιτέχνης: 
VEGAS 
Τίτλος: THE STORY SO FAR 
Έτος κυκλοφορίας:07/2012
Είδος έκδοσης: CD
Αριθμός κομματιών: 12
Είδος αρχείων: MP3
Ποιότητα αρχείων:320 kbps/SecMb
Μεγεθος:  Mb
Συνοδευτικά:Ναι
Κατηγορία: ΕΛΛΗΝΙΚΗ HIP-HOP









Η ιστορία γράφεται πάντα από τις παρέες. 
Zeraw, Μελίνα Μακρή και DJ Airth – η παρέα που ως Vegas ανεβαίνουν μέσα σε τρία μόλις χρόνια στην κορυφή των Ελληνικών επιτυχιών.
Το πρώτο τους album, με τίτλο το όνομά τους, τους έβαλε για τα καλά στον χάρτη της ελληνικής urban pop σκηνής με τα singles «Τους Πονάει» και «Ήρθε Η Στιγμή» (με τις φιναλίστ του "Next Top Model" στο video) ενώ ταυτόχρονα τούς οδήγησε στο να ανοίξουν το live της Rihanna στην Ελλάδα.
Το δεύτερό τους album, με τίτλο "Season 2", έγινε χρυσό σχεδόν με την κυκλοφορία του και γέννησε το ακόμα μεγαλύτερο hit «Φιλί».
Το video μάλιστα για το single αυτό ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια views στο YouTube δημιουργώντας έτσι ένα νέο ρεκόρ για την καριέρα τους.
Το ρεκόρ αυτό έσπασαν τώρα, σήμερα, οι ίδιοι οι Vegas αφού και το video για το «Πιο Ψηλά» ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια views.
Το «Πιο Ψηλά», το τραγούδι που αποτελεί μέχρι τώρα την μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς, ήταν το τρίτο single της μαγικής τριπλέτας «Φιλί», «Για Σένα», «Πιο Ψηλά», που τους οδήγησε σε νέα καλλιτεχνικά και μουσικά μονοπάτια
χωρίς στιγμή βέβαια να χάσουν την εμπορικότητά τους.
Επιστέγασμα αυτού ήρθε και η βράβευσή τους στην κατηγορία «Συγκρότημα» στα φετινά Mad Video Music Awards 2012 by Vodafone – αυτό ήταν το δεύτερό τους βραβείο.

Το πρώτο ήταν δύο χρόνια πριν στην κατηγορία «Hip Hop».

Τόσο το «Για Σένα» όσο και το «Πιο Ψηλά» περιέχονται για πρώτη φορά σε cd – το ίδιο ισχύει και για το νέο τους «Πάντα Καλοκαίρι» που κάνει ήδη τα clubs όλης της χώρας να χορεύουν στον ρυθμό του.



























5 σχόλια:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blogger templates

Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail